Passersystem

DIGITALT PASSERSYSTEM – SMIDIGT & ENKELT

Skapa en smidig och trivsam passage för dina kunder och medarbetare. Netwings passersystem passar för allt från flerbostadshus så som bostadsrättsföreningar och hyresrättshus till kontorshotell och vårdcentraler. Även grundskolor, gymnasium och universitet kan ha stor nytta av ett sådant här modernt digitalt passersystem som underlättar flödet genom byggnadens låsta dörrar.

Det kan handla om framkomlighet genom entrédörrar men också om att enkelt kunna låsa upp till sitt egna kontor.

Vårt digitala passersystem är ett kostnadseffektivt val på marknaden. Med Netwings passersystem så vet du med säkerhet att du investerar i en hållbar kvalitetslösning. Vi har helhetslösningar med passage via pinkod och passerbrickor – det är moderna lösningar som ger ett lyft för hela er verksamhet.

Vårt passersystem ger era medarbetare och kunder en smidig enkel passage helt utan krångel, det bara fungerar år efter år. Hela konceptet är mycket omtyckt och tryggheten får ni via det löpande servicepaketet som gör det till en ännu större självklarhet för oss som leverantör – att alltid vara lyhörda, serviceinriktade och engagerade. Det gör att det ni köpt alltid fungerar som det ska. Här blir det en perfekt symbios mellan er som kund och oss som leverantör, där det ligger i bådas intresse att det alltid fungerar och att tryggheten finns.

Service och garanti

Vi på Netwing ser alltid till att det ni köpt fungerar som det ska genom ett löpande servicepaket. Läs mer om våra garantier här.

Passersystem - Netwing