ETT TRYGGT OCH ROBUST SYSTEM

Vårt servicepaket ger dig en trygghet att alltid ha den senaste programvaran och ett system som har driftsgaranti. Servicepaketet är en god investering och garanti för framtiden. Med oss vid er sida blir framtiden enkel och säker. Via oss har ni alltid tillgång till de senaste uppdateringarna i systemet, både vad gäller mjukvara och hårdvara.

Tillsammans växer vi mot en än mer modern och anpassad miljö för era kunder. Era kunder får en enklare vardag med en trevligare tvättstuge- och passermiljö och är på så sätt mer hållbara kunder över tid. Samtidigt gör servicepaketet och vår utlovade garanti, att vi på Netwing har mycket goda möjligheter att serva er på bästa tänkbara sätt och hålla våra system underhållna.

Hela konceptet är mycket omtyckt och tryggheten som ni får via det löpande servicepaketet gör det till en ännu större självklarhet för oss som leverantör – att alltid vara på tå och se till så att det ni köpt fungerar som det ska. Här blir det en perfekt symbios mellan er som kund och oss som leverantör, där det ligger i bådas intresse att det alltid fungerar och att tryggheten finns. Till skillnad från företagen som tar ut dyra timpriser för support. I servicepaketet ingår en rad med möjligheter och fördelar för våra kunder.

Kort & gott om vår garanti:

– Livstids garanti, så länge ni är anslutna till servicepaketet

– Garantin gäller alla delar i systemet