Bokningssystem

NETWING – FÖRENKLAR DIN DIGITALISERING AV FLERBOSTADSHUS

Med nBook från Netwing får tvättstugan ett digitalt lyft, som är enkelt för användarna och omtyckt i vardagen. Vi förstår att de boende i flerbostadshusen behöver kunna använda tvättstugan helt utan krångel. Det ska vara enkelt och trevligt att tvätta. Och det gäller både inför tvättningen och under tvättiden.

nBook tvättstugebokningssystem ger er en trygg enkel lösning där de boende i fastigheterna kan checka in och ut från tvättstugorna helt digitalt. De kan också sköta sin bokning av tvättid på ett mycket smidigt sätt i vår webbportal. nBook håller koll på all in-utpassering och läser även av antalet tvättar. Vår idé kommer från vårt digitala passersystem nLock för fastigheter, som sedan har utvecklats till att idag vara en helhetslösning för ett tryggare boende.

Spara energi med vår helhetslösning för tvättstugor. Genom att det digitala bokningssystemet mäter antal tvättar för varje användare, får de boende i fastigheterna en bättre överblick på sin egen tvätt-konsumtion. Detta spar både pengar och värnar om miljön. Samtidigt bidrar Netwing till energieffektivisering av era flerbostadshus.

Hög servicegrad är en betydelsefull del för oss i alla våra kundrelationer. Våra digitala helhetslösningar för flerbostadshus är hållbara och slitstarka. Våra system ska vara enklare än andra system som finns på marknaden. Kvalitet och livstids garanti finns med i alla våra passer- och bokningssystem. För att säkerställa att tvättstugesystemet alltid är i sin ordning för både er och era användare, så har vi på Netwing tagit fram ett riktigt bra servicepaket som även det finns inkluderat i den helhetslösning ni beställer.

Vi tänker som så här, att sköts den löpande servicen och utvecklingen av ert beställda system, utifrån ett servicepaket – då kan ni känna er trygga med att vi hela tiden sköter om lösningen och ser till så att den fungerar dygnet runt år efter år. I detta ligger en stor vinning både för er som kund och för oss som leverantör. Ni vill alltid kunna lita på att det fungerar för bästa möjliga service och minsta möjliga krångel för era användare. Vi vill att ni ska kunna känna er säkra på just detta. Samtidigt håller vi ner våra omkostnader med ett servicepaket som driver utvecklingen av er helhetslösning framåt. Robust och användarvänligt. Komplett, och med modern webbokning.

Netwing finns med er hela vägen. Servicepaketet är en god investering och garanti för framtiden. Med oss vid er sida blir framtiden enkel och säker. Genom att vi står för system och service, har ni alltid tillgång till de senaste uppdateringarna både vad gäller mjukvara och hårdvara. Tillsammans växer vi mot en än mer modern och anpassad miljö för era kunder. Era kunder får en enklare vardag med en trevligare tvättstugemiljö och är på så sätt mer hållbara kunder över tid.

Service och garanti

Vi på Netwing finns mer er hela vägen och står för system samt service, läs mer om våra garantier här.

Bokningssytem - Netwing

Produktblad